menu
Winkelwagen

Hoekbanken

Model: Hoekbank
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin?Dat kan met de mooie steigerhouten hoekbank standaard.De hoekbank is in verschillende maten te verkijgen ook als u maat niet bij onze keuze menu staat aangegeven kunt aan het einde van u bestelling aangeven bij opmerkingen dat he..
349,00€
Model: Hoekbank Eethoek
Een hoekbank waar u lekker kan ontspannen of gezellig met u geliefden kan zitten wie wilt dat nou niet.Bij ons kunt u het nog mooier maken en er een eettafel bij bestellen zodat u na het ontspannen ook lekker kan eten aan u eettafel die automatisch door ons wordt aangepast aan u bank.Wat u ziet zijn..
349,00€
Model: Hoekbank
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ?Dat kan met de mooie steigerhouten hoekbank Barista.Een zeer luxe en aangename lounge hoekbank waarbij de 2 zitvlaktes van de banken aan een grote vierkante blok worden vast gemaakt.De hoekbank is in verschillende maten te verki..
369,00€
Steigerhout Hoekbank Deluxe Steigerhout Hoekbank Deluxe
New Label
Model: Hoekbank
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin?Dat kan met de mooie steigerhouten hoekbank deluxe.De hoekbank Deluxe wordt geleverd met 1 hocker van 80x80 met een hardsteen inleg van 40x40 cm.U kunt ook een hocker 100x100 nemen met een hardsteen inleg +39 euro.De hoekbank is in ve..
439,00€
Model: Hoekbank
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ?Dat kan met de mooie steigerhouten hoekbank half open.Met 1 kant een leuning om u drankje op te zetten en de andere kant open waar u bijvoorbeeld lekker kunt liggen.De hoekbank is in verschillende maten te verkijgen geheel naar ..
349,00€
Model: hoekbank helemaal open
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ?Dat kan met de mooie steigerhouten hoekbank helemaal open.Zonder leuning aan elke kant.De hoekbank is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens ook als u maat niet in onze keuze menu staat kunt u aan het einde van ..
269,00€
Model: Hoekbank
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ? Dat kan met de mooie steigerhouten hoekbank Relax.De hoekbank is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens en afmeting. Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling&n..
389,00€
Model: Hoekbank
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ?Dat kan met de mooie steigerhouten hoekbank ChaiseDe hoekbank is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens.Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling kiezen. De kussens z..
389,00€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8