menu
Winkelwagen

Tuinsets

    

Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ?Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset deluxe met hardsteen inleg in het blad.U kunt kiezen uit elke combinatie kiezen tussen stoelen en banken naar eigen wens.Tip met wieltjes onder u stoelen en of bank kunt u makkelijker s..
399,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ?Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset Standaard waar u met al u familie en vrienden van kunt genieten.Tip met wieltjes onder u stoelen en of bank kunt u makkelijker onder u tafel vandaan schuiven.De tuinset is in verschillende m..
389,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin met u familie en vrienden ?Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset modern waar u zelf een samenstelling kan maken van bankjes,krukjes en of stoelen.De tuinset is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens. Uit de ..
369,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin? Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset PicknickDe tuinset is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens en kleur afwerking.Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling k..
289,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin met een luxe tuinset ?Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset picknickset doorlopend waarbij de tafel doorlopende zijkanten heeft i.p.v. blokpoten.U kunt er bijvoorbeeld 2 picknickbankjes zonder rugleuning bij nemen die allebij onder de..
279,00€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5