menu
Winkelwagen

Tuintafels

Model: eiken tafel matrix poot
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en deze eiken tafels voldoen aan de hoogste Kwaliteits-eisen:- Onze massief eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het mooiste Europese eikenhout- Alvorens de tafels geproduceerd worden, wordt het hout in droogovens terug gedroogd tot rond de 14%- Als de tafel..
330,00€
Eiken tafel rond
New Free
Model: Rond eiken tafel
Wij leveren de mooiste en kwalitatief beste tafelbladen van Nederland, en dat ook nog eens tegen de allerscherpste prijs!U bent van harte welkom in onze showroom om uw eigen blad uit te zoeken die bij uw wensen en woonsituatie past.Profiteer Nu Van de Lage Prijzen en Hoge KortingenKiezen voor ons:- ..
0,00€
Model: Tafel
Wilt u heerlijk genieten aan een eettafel die zowel binnen als buiten neergezet kan worden.Dat kan met de mooie steigerhouten deluxe eettafel van Steenwijk.Met het aantal gekozen hardsteen tegels die u kiest afgewerkt in het tafelblad kan het genieten beginnen.De Tafel is in verschillende ..
259,00€
Model: Tuintafel
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin en eten aan een robuuste tafel met de hele familie.Dat kan met de mooie steigerhouten Tuintafel dikke blokpotenDe Tuintafel is in verschillende maten te verkrijgen geheel naar uw wens en afwerkingUit de opties kunt u de gewenste&..
179,00€
Model: steigerhouten tafel vierkant
Met een vierkante eettafel voor zowel binnen als buiten kunt u gezellig met u hele familie en vrienden om de tafel heen zitten.Onder de tafel komt een kolompoot in het midden van de tafel.Wij maken alles op maat staat u maat er niet tussens geeft u dat dan aan bij ons.TIP: Bescherm u tafel tegen omg..
189,00€
Model: Tuintafel
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten met u familie en vrienden aan een superluxe eettafel.Dan heeft u met de eettafel doorlopend een uitstekende keuze.De Tuintafel is in verschillende maten te verkrijgen geheel naar uw wens.en afwerkings kleur.Uit de opties kunt u de gewenste maa..
169,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin? Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset PicknickDe tuinset is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens en kleur afwerking.Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling k..
289,00€
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7