menu
Winkelwagen

Overige

Model: eetbank modern
Wilt u altijd al een moderne eetbank hebben met wieltjes om makkelijk te kunnen schuiven en een opbergklep om bijvoor u kussens of speelgoed in te kunnen opbergen zoek dan niet verder.Met een luxe afwerklat boven de eetbank afgewerkt kunt u bijvoorbeeld u decoratie of bloemen op neerzetten.Wij kunne..
199,99€
Model: Hocker deluxe hardsteen inleg
Wij hebben hele leuke actie producten die u bijvoorbeeld bij u set kan kopen.U kunt natuurlijk ook enkel een losse product kopen.Wij hebben heel veel en vaak leuke acties u kunt ons ook vragen naar onze actie producten.Alle combinaties zijn mogelijk en leverbaar.Bijvoorbeeld een hocker met hardsteen..
79,00€
Model: stoel
Wilt u een extra zitplek dan kan u bij Steenwijk steigerhout een luxe leuke eetstoel bestellen met eventueel kussens.Ook handig om er wieltjes onder te nemen om makkelijk te kunnen schuiven...
49,99€
nietnadenkengewoondoen steigerhout wandplank nietnadenkengewoondoen steigerhout wandplank
New Label
Model: steigerhout plank
Heeft u altijd al een stoere natuurlijke steigerhouten wand/tv of muur plank gewild ?Of u een interieur met zwarte accenten heeft of met bruine accenten de nietnadenkengewoondoen wandplank past bij elke interieur.Bij Steenwijk kunnen wij u eigen gekozen steigerhouten plank voor u maken in elke maat ..
69,00€
Model: wagon wandplank
Heeft u altijd al een stoere natuurlijke wagon plank aan u wand/muur of heel chique onder u tv gewild ?Bij Steenwijk hebben we de mooiste wagon planken met de kenmerken die erbij horen met hier en daar een scheurtje en de oude natuurlijke look.De wagonplank past bij elke interieur of het nou zwart o..
99,99€
Model: steigerhouten tafel vierkant
Met een vierkante eettafel voor zowel binnen als buiten kunt u gezellig met u hele familie en vrienden om de tafel heen zitten.Onder de tafel komt een kolompoot in het midden van de tafel.Wij maken alles op maat staat u maat er niet tussens geeft u dat dan aan bij ons.TIP: Bescherm u tafel tegen omg..
189,00€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6