menu
Winkelwagen

Actie producten

Wij hebben hele leuke actie producten die u bijvoorbeeld bij u set kan kopen.
U kunt natuurlijk ook enkel een losse product kopen.

Wij hebben heel veel en vaak leuke acties u kunt ons ook vragen naar onze actie producten.
Alle combinaties zijn mogelijk en leverbaar.

Exclusief bij ons nu 1 of zelfs 2 gratis hockers 60x60 ter waarde van 90euro gratis bij u hoekbank of loungeset.

Wij geven onze klanten 1 of 2 hockers gratis zodat u de hocker kan gebruiken als voetenbankje of om er bijvoorbeeld eten op neer te zetten.

U kunt de hocker ook aanschuiven tegen de bank aan zodat u niet alleen een bank heeft maar ook een ligbank, de hocker is evenhoog als de bank dus dat komt perfect uit.

Wilt u een superluxe hocker met hardsteen tegel in het blad kijkt u dan eens bij onze hocker met hardsteen die ook geniet van een actie.
U kunt de hocker nemen in 80x80cm met een hardsteen tegel van 40x40cm voor een actie prijs van 79euro.
Wilt u nog groter en luxer dan kan u gaan voor de hocker 100x100cm die kost 99euro.
Ook die hocker is evenhoog als de lounge/hoekbanken.

Neemt u nu een loungeset/tuinset of hoekbank met kussens dan krijgt u nog eens 15% korting op de behaneling die u neemt.


Neemt u naast u behandeling nog een extra behandeling nano coating dat een extra beschermende kleurloze lak is en ook gewoon op een grey wash of white was kan worden toegepast, dan krijgt u de nano coating behandeling voor 49euro (normaal 149euro).


U kunt ons altijd vragen om nog meer acties of leuke aanbiedingen.


Behandeling actie
New Free
Model: behandeling beschermlaag
Neemt u bij u bestelling een behandeling bescherming en kiest u ervoor om nog een extra nano coating behandeling te nemen voor een extra bescherming dan kan u gebruik maken van de extra nano coating voor 49euro (normaal 149euro)De nano coating kan ook over de grey wash en white wash toegepast worden..
0,00€
Gratis hocker bij u hoekbank
New Free
Model: gratis hocker
De actie 1 of zelfs 2 gratis hockers 60x60 ter waarde van 90euro bieden wij nu aan zodat u een altijd een voetenbankje heeft bij u hoekbank of loungeset.U kunt de hocker ook tegen de bank aanschuiven en er een ligbank van maken de hocker is namelijk evenhoog als de bank.Wilt u een extra zitplek make..
0,00€
Model: Hocker deluxe hardsteen inleg
Wij hebben hele leuke actie producten die u bijvoorbeeld bij u set kan kopen.U kunt natuurlijk ook enkel een losse product kopen.Wij hebben heel veel en vaak leuke acties u kunt ons ook vragen naar onze actie producten.Alle combinaties zijn mogelijk en leverbaar.Bijvoorbeeld een hocker met hardsteen..
79,00€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3