menu
Winkelwagen

Eettafels

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en deze eiken tafels voldoen aan de hoogste kwaliteits-eisen:
- Onze massief eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het mooiste europese eikenhout
- Alvorens de tafels geproduceerd worden, wordt het hout in droogovens terug gedroogd tot rond de 14%
- Als de tafel klaar is, wordt deze nogmaals terug gedroogd tot rond 12% om werking van het hout te voorkomen
- Vervolgens wordt de tafel geborsteld en geschuurd om hem de mooie robuuste uitstraling te geven

Wij durven te garanderen dat onze tafelbladen kwalitatief uitmuntend zijn, en dat ook nog eens tegen de allerscherpste prijzen...

• Goed om te weten:

- Hoogte onderkant tafel is 72cm
- Hoogte bovenkant tafel is 76cm
- Bladdikte is 4cm
- Massief verlijmde boomstam blad
- Geen scheuren
- Boomstam kant mogelijk
- Rechte zijkanten mogelijk
- Binnen 5 werkdagen geleverd en gemonteerd.


Alle bestaande onderstellen zijn mogelijk ook als ze nog niet op onze site staan.

Model: eiken tafel matrix poot
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en deze eiken tafels voldoen aan de hoogste Kwaliteits-eisen:- Onze massief eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het mooiste Europese eikenhout- Alvorens de tafels geproduceerd worden, wordt het hout in droogovens terug gedroogd tot rond de 14%- Als de tafel..
330,00€
Model: eiken tafel
Wij maken alles op maat dus staat u gewilde maat er niet tussen geen zorgen wij kunnen u gewenste maat voor u maken. Weet u niet welke afwerking of model bij u past neemt u dan contact met ons op via onze whatsapp service 0686258797 en wij reageren bijna altijd binnen 1uur op u aanvraag en bege..
330,00€
Eiken tafel rond
New Free
Model: Rond eiken tafel
Wij leveren de mooiste en kwalitatief beste tafelbladen van Nederland, en dat ook nog eens tegen de allerscherpste prijs!U bent van harte welkom in onze showroom om uw eigen blad uit te zoeken die bij uw wensen en woonsituatie past.Profiteer Nu Van de Lage Prijzen en Hoge KortingenKiezen voor ons:- ..
0,00€
Model: Tafel
Wilt u heerlijk genieten aan een eettafel die zowel binnen als buiten neergezet kan worden.Dat kan met de mooie steigerhouten deluxe eettafel van Steenwijk.Met het aantal gekozen hardsteen tegels die u kiest afgewerkt in het tafelblad kan het genieten beginnen.De Tafel is in verschillende ..
259,00€
Model: Eettafel binnen
Heeft u altijd al een stoere steigerhouten eettafel met industriele poten willen hebben ?Zoek dan niet verder bij ons kunt u het complete plaatje samenstellen qua kleur,maat en ontwerp.Maat Tafel U-Poot: De hoogte van de tafel is bij ons standaard 77cm. De hoogte van grond tot onderkant tafel i..
170,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin ?Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset Standaard waar u met al u familie en vrienden van kunt genieten.Tip met wieltjes onder u stoelen en of bank kunt u makkelijker onder u tafel vandaan schuiven.De tuinset is in verschillende m..
389,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin? Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset PicknickDe tuinset is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens en kleur afwerking.Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling k..
289,00€
Model: Tafel
Wilt u heerlijk aan tafel genieten? Dat kan met de mooie steigerhouten eettafel original.De tafel is in verschillende maten te verkijgen geheel naar uw wens. Uit de opties kunt u de gewenste maat en behandeling kiezen. Een behandeling zorgt ervoor dat het hout..
189,00€
Model: Tuinset
Wilt u heerlijk van het zonnetje genieten in eigen tuin met een luxe tuinset ?Dat kan met de mooie steigerhouten Tuinset picknickset doorlopend waarbij de tafel doorlopende zijkanten heeft i.p.v. blokpoten.U kunt er bijvoorbeeld 2 picknickbankjes zonder rugleuning bij nemen die allebij onder de..
279,00€
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9